Независимият хит Всичко навсякъде наведнъж,  който съчетава елементи на комедия,

...
Независимият хит Всичко навсякъде наведнъж,  който съчетава елементи на комедия,
Коментари Харесай

Навални с награда и на Гилдията на продуцентите

Независимият шлагер " Всичко на всички места едновременно ",  който съчетава детайли на комедия, научна фантастика, екшън с бойни изкуства и фентъзи, завоюва водещия приз за най-хубав филм на 34-тите годишни награди на Гилдията на продуцентите в Съединени американски щати, оповестиха " Варайъти " и " Холивуд рипортър ".

В съревнованието за топ оценката " Дарил Ф. Занук " на продуцентската колегия бяха номинирани също: " Топ Гън: Маверик ", " Аватар: Природата на водата ", " Черната пантера: Уаканда вечно ", " Вади ножовете 2 ", " Семейство Фейбълман ", " Баншите от Инишерин ", " Елвис ", " Тар " и " Китът ".

Наградната гала се състоя в хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли Хилс, осведоми Българска телеграфна агенция.

Продукцията " Навални ", отдадена на съветския опозиционер Алексей Навални, взе оценката на Гилдията на продуцентите в категорията за документален филм. 

Сред призьорите се подредиха още комедийният сериал " Мечката " и трагичният " Белият лотос ", които бяха отличени в съответните телевизионни категории.

Наградата в категорията за анимация бе присъдена на " Пинокио " на Гийермо дел Торо. Дел Торо, който беше първият отличен на церемонията, означи, че е " фантастична година за анимацията ". Той акцентира, че този тип изкуство освен за детска публика.

С почетен приз " Дейвид О. Селзник " бе почетен артистът и продуцент Том Круз. 

" Искам да благодаря на студиата, на всички тях, на всеки един от вас, че ме научихте на това, което вършиме ", сподели той, представен от " Холивуд рипортър ". " Позволихте ми приключенския живот, който желаех - съумях да пътувам по света, да работя и да виждам филми в толкоз доста страни, с цел да споделяме култури и да осъзнаем какъв брой доста общо имаме..., да се възхищаваме на разликите си ".

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг пък бе отличена с премията " Норман Лиър " за принос към малкия екран.

Отличията, раздавани от Гилдията на продуцентите, са считани за благонадежден барометър за триумф на " Оскар " -ите, която ще бъдат раздадени на 12 март. В професионалната организация членуват 8500 продуценти, работещи в киното, малкия екран и новите медии.

Дванадесет от последните петнадесет спечелили в категорията за най-хубав филм на премиите на американската киноакадемия първо са спечелили еквивалентното отличие на продуцентската колегия. Сред тях са и призьорите от последните две години " CODA: Дете на глухи родители " и " Земя на номади ".  
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР